Grupper hos Dancamps

Lejrskoler

click here Med en lejrskole på én af Dancamps pladser, er der rig mulighed for natur, kulturelle oplevelser, leg og læring. Hver plads, har sin unikke beliggenhed, men fælles for dem alle er at de har charmerende hytter og oplevelser rundt om hjørnet. Læs mere her

Overnatningsmuligheder for erhverv

Læs mere om overnatning ved Århus her.

Læs mere om overnatning i Kolding her

Vi tilbyder dig og dit firma fleksible overnatningsmuligheder til medarbejdere rundt omkring i Jylland.

Vi har løbende aftaler med både større og mindre virksomheder, der står med overnatningsbehov til for eksempel udsendte montører eller håndværkere, der arbejder i nærheden af Kolding, Århus, Midtjylland eller Ringkøbing-Skjern i forbindelse med større nybyggerier, medarbejdere på uddannelsesophold eller kort udstationering.

enter site Dagsmøder og kurser med overnatning og forplejning arrangeres efter forespørgsel fra ganske få deltagere og op til 80 deltagere. Her er mulighed for møder i mere afslappende og uformelle rammer, noget, der kan fremme både kreativitet og effektivitet.

Lej et fællesrum.

Er I en større gruppe som overnatter på én af vores campingpladser?  I har mulighed for at leje et fællesrum. Prisen er kr. 500,- pr. døgn.  Fællessrummet kan kun lejes hvor min 50% af gæsterne overnatter hos os. Skriv til info@dancamps.dk hvis I ønsker flere informationer. 

Utraditionelle rammer for dit arrangement

Vi tilbyder også "Lej et badeland" oplevelsen, hvor du holder møde eller fest i badeland, får fuld forplejning og overnatning i gode, funktionelle feriehytter med eget bad/toilet. Det er sådan en fest, dine gæster vil huske! Vi hjælper med alt det praktiske og viser naturligvis gerne rundt inden.

Kontakt os med dine ønsker på tel 7552 1482 eller mail: info@dancamps.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

 

 

Kontakt

Dancamps enter site
Vonsildvej 19
DK-6000 Kolding

Tel: +45 7552 1482
Mail: info@dancamps.dk