Dejlige feriehytter i Hvide Sande.

Få store naturoplevelser og ægte ferieminder, der varer ved, med en ferie på Dancamps Nordsø. Du kommer ikke tættere på Vesterhavet, og luft, marehalm og fred og ro venter dig, når du checker ind i vores ferieboliger. Vi byder velkommen til camping og ferieboliger i forreste klitrække og med det brusende Vesterhav som nærmeste nabo. Vores feriehytter er velegnet til lejrskoler. 

follow site Få flere informationer om vores forskellige ferieboliger og bestil plads på tlf. click 75 52 14 82.

Vælg den feriebolig, der passer til jer

see url Hos Dancamps Nordsø kan du vælge mellem flere forskellige hyggelige ferieboliger og feriehytter beliggende tæt på Vesterhavet. Vi tilbyder følgende typer:

click 8m2  (1 rum, v/k vand, køleskab max. 2 personer) Læs mere her

12m2 (1 rum, v/k vand, køleskab,  max. 2 personer) Læs mere her

follow link 16m2 (2 rum, v/k vand, tekøkken, max 4 personer) Læs mere her 

20m2 (2 rum,  v/k vand samt toilet, tekøkken og TV, max 4 personer) Læs mere her

25m2 (2 rum + hems, v/k vand, med toilet/bad, køkken, TV, max 5 personer) Læs mere her

Mobile homes

Har du været på camping sydpå, så kender du sikkert til mobile homes. Vores mobile home feriehytter er vores største ferieboliger og findes i to forskellige størrelser til henholdsvis 5 og 7 personer. I begge typer finder du bad/toilet, køkken, TV, stor terrasse og sovepladser til enten 5 eller 7 personer. Vores mobile homes er bl.a. oplagte til familier, virksomheder eller lejrskoler. 

Læs mere om vores 5 personers mobilehome her

Læs mere om vores 7 personers mobilehome her

 

 

 

Ferielejligheder

Vil I bo komfortabelt og i moderne værelser med parkering lige foran døren, så prøv vores ferielejligheder. Ferielejlighederne er nemt tilgængelige og er indrettet med en moderne komfort. Vi tilbyder både 2- og 4-personers lejligheder.

Se mere information om 2 personers ferielejlighed her

Se mere information om 4 personers ferielejlighed her

Komforttelte

Synes du, at det er hyggeligt at være på telttur, men er du træt af den manglende komfort i almindelige telte? Så prøv vores komforttelte. Her kan du bo komfortabelt og stadig være på teltferie. Vores komforttelte er udstyret med rigtige senge, separate soverum og udstyr, hvilket gør teltturen til en helt anden oplevelse end ved traditionelle telte.

Læs mere om vores komforttelte her

Få flere informationer

Se online bookingen for nærmere beskrivelser og priser på de forskellige ferieboliger, eller ring til os på telefon 75 52 14 82. Vi hjælper gerne med information og booking af ferieboliger. Søger du hytter til lejrskoler? Så ring gerne og hør nærmere om, hvad vi kan tilbyde jer. 

Book online

Dancamps Nordsø (Vestkysten)

Kontakt

Dancamps Nordsø
Tingodden 3, Aargab
DK-6960 Hvide Sande

Tel.: +45 75521482
info@dancamps.dk 
Find os på Google Maps