Indendørs badeland

 Åbningstider i vinterferien

8/2 - 17/2 -2019

go here

 

Indendørs Badeland: Dejligt indendørs badeland, der uanset vejr og vind byder på herlige timer. Er du til badeland og sjov, finder du den populære rutschebane, der snor sig ud ad badelandet og ind igen samt et børnebassin (på 29 grader) og et morskabsbassin.

Står der derimod afslapning og velvære på programmet finder du et tyrkisk dampbad, hvor du kan blive svedt godt igennem. Der er spa-bad og der er sauna på toppen med udsigt ud over det indendørs badeland.

En kølig forfriskning - selv i badetøj - er også muligt. Der er en barfods-café og et hvile/café-område. Der sælges is, sodavand, øl, kaffe/te samt forskellige snacks. Oplagt til en pause indimellem! Når cafeen ikke har åben, er man velkommen til, selv at medbringe mad og drikkevarer. 

Husk - vandet er 29 grader og luften endnu varmere.  

Fakta: Adgang til vores badeland koster kr. 20,- pr. besøg (uanset længde) for camping pladsens gæster uanset om du er på camping eller i vores ferieboliger. Er du i sommerhus omkring Hvide Sande? Adgang til camping pladsens indendørs badeland koster kr. 75,- pr. besøg (uanset længde) for gæster udefra. Bemærk at vores badeland ikke ligger langt fra Hvide Sande. OBS Spar kr. 50,- ved køb af en familiepakke til kr. 250,- for 4 personer. Adgang til vores indendørs badeland for grupper udefra med min. 20 personer koster kr. 35,- pr. besøg.

 

click Vores Badeland er åben dagligt i perioden:

  • 30/3 -2019 -  27/10 -2019

 

Tip: Det er muligt at købe årsaftaler til Dancamps badeland - kontakt os, for mere information, på info@dancamps.dk