Lejrskole i Midtjylland

 En lejrtur omgivet af skov og smuk natur .

Campingpladsen i Hampen ligger i enestående natur, med kort afstand til sø og rig mulighed for at gå på opdagelse i skoven på den jyske højderyg. Pladsens hytter er charmerende og har plads til at eleverne selv kan lave deres mad. Der er ydermere fælleslokaler og stort køkken som I kan låne til undervisning eller fællesspisning.

 

Få et tilbud

Ønsker I at få tilsendt et uforpligtende tilbud på lejrskole hos Dancamps Hampen. Så send os en mail på info@dancamps.dk eller ring 75521482.

Sådan bor i

Vælg imellem disse 2 hyttetyper.

 

  • 20m2 hytte med plads til 5 pers. Hytten er indrettet med 1 opholdsrum og 1 soverum. I opholdsrummet er der tekøkken, kogeplader samt køleskab. Toilet og bad findes i servicebygningen, som er på pladsen. Læs mere om hytten her
  • 25m2 hytte med plads til 5 pers. Charmerende træhytte med eget bad/toilet, TV, fuldt udstyret køkken. Der er et seperat soverum og 1 dobbeltsovesofa i opholdsrummet. Hytten har terrasse med havemøbler. Læs mere om hytten her

 

 

 

 

Inspiration til aktiviteter kort afstand fra campingpladsen


Skovmuseum

Skovmuseet i palsgaard skov, gemmer på udstillinger som blandt andet Hærvejen

Danmarks eneste skovmuseum ligger midt i Palsgaard skov, få km. fra Dancamps Hampen, og gemmer på udstillinger som blandt andet "Højderyggen- et landskab skabt af mennesker"

Læs mere her


Palsgaardskov og Hampen sø

Planlæg vandreture på den jyske højderyg.

Palsgård Skov på 1043 ha ligger nord for Nørre Snede på den Jyske Højderyg og få skridt fra campingpladsen. Skoven er en gammel hedeplantage og er i dag meget afvekslende. I skoven ligger mange fortidsminder, især gravhøje, der vidner om, at Palsgård Skov ligger på Hærvejsstrøget. Mod nordvest afgrænses Palsgård Skov af Hampen Sø og mod nordøst af Torup Sø. Der er kun et par kilometer mellem de to søer, men alligevel afvander de mod henholdsvis Vesterhavet og Kattegat. Langs selve vandskellet ligger mange gravhøje.

Læs mere her


   

Kontakt os

Send en mail på booking@dancamps.dk

Ring på 75521482

Adresse:

Hovedgaden 31b

7362 Hampen.

 

Vi tilbyder også

  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Frokostpakker
  • Gratis leje af fællesrum med adgang til fælleskøkken

Husk frirejser med DSB

Lej en bus og ankom direkte på Dancamps Hampen, se evt. midtjysk busudlejning her

Lejrskoler kan rejse gratis med DSB. Læs mere her

  

Er du i tvivl?

Har du spørgsmål til noget, så skriv til booking@dancamps.dk eller ring 75521482.